Vissza
  • 2024.02.05
  • MeseCentrum

Az Olvasósarok februári programjai 1.

Az országjáró Olvasósarok programjai február első felében.

Az Olvasósarok program január és június között 19 településre utazik az országban, hogy az értékhordozó kortárs gyerekirodalmat és az olvasást, a mesehallgatást élményszerűen népszerűsítse. Interaktív, zenés irodalmi műsorral: felolvasással, zenével és énekelt versekkel, valamint személyes könyvajánlóval és meseolvasási tippekkel várjuk a kedves családokat és a pedagógusokat. 

A januári programok képes beszámolóit ITT, ITT és ITT találjátok, a tavalyi programok közül pedig a KidExpóról (ITT) és a Gyerekszigetről (ITT) szóló, Antal Dániel fotóival teljes beszámolónkat ajánljuk.

Felcsut 2024-13
Hegyi Lili fotója

Februári programok 1.

A gyerekek a legjobbat érdemlik, mondókákból, mesékből is. A programban: kalandozások a rímek és a nyelvi humor világában Varró Dániel költővel és Molnár György gitáros-énekes dalszerzővel és mesetanácsadás Harmath Artemisz irodalomtörténész, gyerekirodalmi szakemberrel.

Felcsut 2024-03
Hegyi Lili fotója

Játsszunk együtt! A magyar nyelv és a hangszerek lesznek a játékszereink.
Szeretettel várunk a MeseCentrum Olvasósarokban egész családoddal! Pihenj meg, lapozgass gyönyörű kiadványokat, böngéssz, mesélj gyermekednek nálunk a babzsákokon! 
Olvasosarok februar-02
Olvasósarok Kisarban
Kisar, Bóbita Óvoda
2024. február 7. 11:00 - 12:00
Olvasosarok februar-03
Olvasósarok Hunyadfalván
Hunyadfalva, Rákóczi út 14.
2024. február 11. 14:00 - 15:30
Az események látogatása ingyenes.
A programok a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósulnak meg.
                                                                                                                               MeseCentrum